Vill du jämföra smslån kan du gör det med bästa effekt på sidanSmslansnabbt.nu. Här får du se allt du behöver veta om att låna via sms. För att göra våra jämförelser så har vi lagt ner en hel del tid på att gå igenom varenda långivare. Det vi har gjort är att framförallt gått igenom varje lån på djupet och försökt kolla om det finns saker långivarna kan förbättra, samt hur enkelt det är att låna. För att inte få felaktiga uppgifter har vi haft inne flera av våra frågor hos finansinspektionen för att få ett utlåtande från den myndighet som ser till att finansmarknaden och däribland de långivare som lånar via sms kan vara.

Vi har tittat på alla avgifter som tillsammans blir den effektiva räntan, då har vi dykt ner i direkt med deras ränta per dag och ränta per vecka. Vissa av lånen kan du betala tillbaka direkt utan att du egentligen får någon räntekostnad. Hur hanteras detta? Vad är en administrativ kostnad? Alla dessa frågor har vi gått igenom och skrivit svar på så att alla förstår. Det fina med hela jämförelsen är att den är baserad på siffror vilket gör att det inte finns någon subjektiv vinnare, utan den vinnare som finns är den som ger det bästa resultatet för just din plånbok. Det kommer också att vara som så att det blir fler saker som spelar roll.

Hur lång är annuitetsperioden? Vad kan du förvänta dig i form av den tid det tar att betala ut lånet. Alla låntagare har fått en så kallad lista med USPAR: Tre orsaker till att du ska välja att låna sms vi detta kreditinstitut. En Unique selling point är just som det låter, något som skiljer denna långivaren från det andra till det bättre för kunden. Ett exempel är att utbetalning hos vissa sker på mindre än en timme.